Op onze bovenverdieping vindt u een keukenshowroom met een oppervlakte van 350 m²

De keuken als leefruimte

De keuken heeft de laatste jaren een steeds prominentere plaats gekregen in het dagelijks leven. We koken er niet alleen, het hele gezin komt er samen op elk moment van de dag. Het is een plek waar zowel schoonheid als functionaliteit belangrijker zijn dan ooit.
De moderne keuken ontwikkelt zich steeds meer tot een ontmoetings- en leefruimte. De indeling van de keuken bepaalt het nut en comfort. Tijd met familie en vrienden is kostbaar en waardevol. Laten we deze tijd dan ook besteden in een ruimte waar we ons prettig voelen.

Een ontmoetingsplek bij uitstek

Samen eten, de dag doornemen en ontspannen.

Keukenindeling

Voorraad, opbergen, spoelen, voorbereiding, koken.

Praktisch en functioneel

Ontspannen. Een routing zorgt voor de meest optimale indeling van de keuken.

Wensen en mogelijkheden

Voorbereiding, koken. Een nieuwe keuken afgestemd op uw stijl en budget.


Kwaliteit 

Met de het Duitse merk Nolte Logic en Nolte Neo bieden wij een grote collectie van hoge kwaliteit met een juiste prijs-kwaliteitverhouding.

De keukens combineren maatwerk, vakmanschap en deskundigheid.


Showroom 

Op 350 m² presenteren we zowel moderne, landelijke als ook meer klassieke keukenopstellingen. Met diverse kleurcombinaties creëren we een totaalbeeld.


Maatwerk

Omdat het kopen van een keuken een feest moet zijn, helpen wij u stap voor stap bij het kiezen van de stijl, kleur, apparatuur en opstelling. Wij vertalen uw wensen, behoeften en leefomgeving naar mogelijkheden.


Ontzorgen

Loop gerust eens bij ons binnen om ideeën op te doen. Echter, het realiseren van een droomkeuken is maatwerk. Om u de aandacht te geven die u verdient, adviseren wij u vooraf een afspraak te maken met onze adviseur